Pozovite: +38161-650-14-77

Archives

Stara gradnja je većim delom izgrađena od prirodnih i izvornih materijala,  imaju i debele zidove i visoke svodove…

Stara gradnja

Stari stanovi, po nekom nepisanom pravilu, obično nisu odmah spremni za useljenje, bar ne bez renoviranja. U tom slučaju računajte dodatna ulaganja.  Mnogo je delova stana koji mogu biti zdravi, ali i ne moraju. Ukoliko nisu, stavka renoviranje može da vas košta i nekoliko hiljada evra, obično računajte nekih 200 evra po kvadratu stana u proseku. Naravno, ukoliko želite luksuzan stan to može biti i puno više. I ne samo to. Renoviranje, posebno ako nemate novac da uložite odjednom može da traje i nekoliko meseci.

Prilikom kupovine stana, cena željene nekretnine takođe je važan faktor pri donošenju odluke. Neki stanovi starogradnje su u korektnom stanju, a nekima je potrebna adaptacija, tu je na vama da vagate. Da li ćete uštedeti u startu zarad drugih kvaliteta ili ćete se odlučiti za novu gradnju. Novi stanovi su obično skuplji, međutim, tu nikako ne treba biti isključiv, jer je svaki slučaj poseban.

Ako je nekretnina za adaptaciju, ona mora biti dovoljno jeftina da kupac, nakon što u nju investira, može reći da je bolje prošao nego da je kupio novi stan.

No posts were found which match your search criteria.
Try broadening your search to find more results.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.