Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/winner/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Poslovni prostor prodaja izdavanje Beograd Zemun - Winner Nekretnine
Pozovite: +38161-650-14-77

Archives

Poslovni prostor gde kupiti ili iznajmiti i zasto…

Poslovni prostor

Investicije u  Beogradu predstavljaju siguran profit, zbog toga se sve više grade poslovne zgrade. A velika potražnja drži i cene zakupa poslovnog prostora prilično visokim.

Izbor je zaista velik. U ponudi su pametne zgrade, zelene zgrade, preuređene kuce ili stanovi.

U svim većim svetskim gradovim sam centar je najprestižnija poslovna lokacija. U Beogradu je situacija malko drugačija. Ukoliko se niste smestili u Beograđanku ili zgradu Politike. Preostaje Vam da skupo platite kvadrat u nekoj od retkih novih poslovnih zgrada. Ili da iznajmite stan i preuredite ga u poslovni prostor.

Samo od iznajmljivanja prostora prihod na uloženi kapital dostiže čak i do devet procenata. Zbog toga nije ni čudo što se ovaj deo grada razvija neverovatnom brzinom.

Novi Beograd je trenutno najpoželjnija poslovna lokacija u gradu, pa su cene zakupa ovde čak i veće nego u samom centru.

Ukoliko želite da se podrobnije upoznate sa ponudom i cenama iznajmljivanja poslovnog prostora i lokala u Beogradu sve što Vas zanima možete pronaći u sekciji lokali izdavanje.

No posts were found which match your search criteria.
Try broadening your search to find more results.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.