Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/winner/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Stan prodaja stanova, nekretnine, novogradnja - Winner Nekretnine
Pozovite: +38161-650-14-77

Archives

Stan zasto kupiti novi ili stari stan…

Stan

Stanovi u novogradnji skuplji su u proseku za 30 odsto u odnosu na starogradnju, ali to nije dovoljna preporuka da je krov nad glavom bolje priuštiti u staroj zgradi.

Prema rečima iskusnih agenata, nekretnine u starim zgradama su bolji jer su takve zgrade temeljnije i stabilnije. A okolo uglavnom imaju parkove i staze. Oni naglašavaju da kod novogradnje treba strogo voditi računa kako je zgrada urađena. A da je statika često jako loša.

Mladi ljudi traže bolju lokaciju i vole da kupuju salonce. Više se raduju ako nekretninu treba da se uredi jer tako unose svoj pečat. Rade sve po svom ukusu i znaju kako su to uradili. Vode računa da zgrada i ulaz budu uredni i čisti. Važna im je i lokacija, da je blizu škola, obdanište, dom zdravlja, gradski prevoz, zelenilo…

prilikom kupovine nove nekretnine, ako mu je to prva i ako ga uzima od investitora, ima pravo na povraćaj PDV-a od 10 odsto. Takođe, i stari stanovi imaju prednosti jer se kod njih, ako je prvi stan za kupca, umanjuje porez na prenos apsolutnih prava za 2,5 odsto.

No posts were found which match your search criteria.
Try broadening your search to find more results.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.