Pozovite: +38161-650-14-77

Archives

Izdavanje – Nekretnina koja je na izdavanje, poput Stana, Kuca, Poslovnog prostora, placa ili drug0.

Izdavanje na mesečnom nivou nije loša opcija. U zavisnosti od lokacije i veličine stana, zavisiće i njegova cena. Postoji nekoliko platformi preko kojih možete izdavati stan, a možete se odlučiti da li to želite da uradite lično ili preko agencije.

Ukoliko izdajete preko agencije, moguće je da će agencija uspeti da vašem stanu podigne malo cenu. Ipak, mnogi zakupci traže izdavanje bez posrednika, jer onda ne moraju da plaćaju i agenciji iznos u visini jedne stanarine.

Ukoliko izdajete stan u centru Beograda, a njegova veličina je oko 50 kvadrata, vi imate sigurnih 300-350 evra na mesečnom nivou. To znači da za ovu cenu nije neophodno da vršite dodatna ulaganja u izgled stana. Ipak, na vama je da obezbedite nameštaj za osnovne potrebe. Kupatilo mora biti potpuno opremljeno, kao i kuhinja.

Od nameštaja su potrebni ormari, kreveti, trpezarijski sto i stolice. Nije loše da obezbedite stanarima i dodatne komode, ili police za televizor, knjige, ili odlaganje. Za ovu cenu stanari neće očekivati nov nameštaj, jer dobijaju stan na ekskluzivnoj lokaciji.

No posts were found which match your search criteria.
Try broadening your search to find more results.

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.