Prodaja Kuca Kosmaj novogradnja, Nemenikuce, sa bazenom, 340m2, plac 10 ari, uknjizeno, na placu, gradska voda, bunar, septicka jama, struja, izrada web sajtova

Prodaja Kuca Kosmaj novogradnja

Lokacija: Kosmaj

Deo grada: Nemenikuce

Mikrolokacija: Nemenikuce

Kvadratura ukupna:   340m2

Struktura:   4.0

Grejanje:    EG

Tip objekta:  novogradnja

Vrsta objekta:  cela kuca

Spratnost:  prizemna + potkrovlje

Povrsina placa:  10.38 ari

Dodatno:

Terasa, voda, struja, septicka jama, bazen, uknjizena

Dodatni opis:

Prodaje se Kuća sa bazenom u podnozju planine Kosmaj, Nemenikuce. Makadamski prilaz u dužini od 250m od asfaltnog puta. Uknjizeno.  Sastoji se od prizemlja bruto površine 194m2 i tavanskog prostora pogodnog za adaptaciju u koristan stambeni prostor površine 144m2 (izvodi za vodu, kanalizaciju i strujni su uradjeni, krovni prozor, i u toku je postavljanje kamene vune u krovu) sa izlazom na prostranu terasu, i prelepim pogledom ka planini Kosmaj.

Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, velikog kupatila sa kadom, tus kabinom, i mestom za saunu, tri spavaće sobe od kojih jedna ima svoje kupatilo, ostave i trema, kotlarnica u kojoj moze biti smesten kotao po zelji i postavljen je bojler od 120 litara za celu kucu. Prizmelje i potkrovlje ce biti povezano stepenicama iznutra i od spolja, u tokuje izrada istih. Ima trofaznu struju, gradsku vodu, građevinsku dozvolu, PVC stolariju sa komarnicima i roletnama, izolaciju debljine 8 centimetara. Kuca je gradjena termo blokom, zvucna i termo izolacija podova i ploce. U dvorištu se nalazi bazen koji je u procesu završetka (kupljena sva kvalitetna prateca operma, pumpa za preciscavanje, reflektori, oko bazena je uradjen stampani beton…). U okviru postavljene cene biće završen bazen i pusten u funkciju, podovi će biti postavljeni (kupljen je laminat) i grejanje. Plac je ogradjen betonskom ogradom i posadjena je trava.

 

Kontakt: +381695001125.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Kosmaj

je planina visoka 626m koja se nalazi u Srbiji, u blizini Sopota i Mladenovca a na teritoriji koja pripada Gradu Beogradu. Posle Avale (506 m) je najniža planina u Šumadiji sa svojih 626 m nadmorske visine. Iako je Kosmaj niska planina, ipak svojim uzgledom u vidu ostrva dominira u ovom delu niske Šumadije, iznad valovitog neogenog pobrđa, raščlanjenog blagim rečnim dolinama. Zajedno sa Avalom, Kosmaj je proglašen za predeo izuzetnih odlika i stavljen pod odgovarajuću zaštitu. Površina Kosmaja je 3.514,50 ha, od toga 1.915,60ha pripada opštini Sopot (katastarske opštine Rogača i Nemenikuće) a 1.598.90 opštini Mladenovac (katastarske opštine Koraćica, Velika Ivanča i Amerić).

Na Kosmaju se nalaze tri manastira Srpske pravoslavne crkve: Manastir Tresije, Manastir Pavlovac i Manastir Kastaljan, kao i brojne crkve od kojih su najznačajnije Crkva Svetog Petra i Pavla u Nemenikućama i Crkva Svete Trojice u Koraćici.

Vrhovi

Glavni greben Kosmaja polumesečastog je oblika i pruža se u pravcu jugozapad-severoistok. Na kosmajskom masivu se ističu tri vrha:

 • Veliki Kosmaj, poznat i kao Rutavi Kosmaj visine 626m. Do drugog svetskog rata se na ovom vrhu nalazio drveni krst postavljen na drvenu piramidu.
 • Mali Kosmaj, poznat i kao Malovan ili Goli Kosmaj, sa vrhom Beli Kamen od 546m,
 • Košutica, koja je obli izbrežak Kosmaja visine 463m,

Na zapadnoj strani Kosmaja se nalaze i brda Lupoglava (462m) i Kovijana (368m).

Flora i fauna

Čitav pejzaž je pod vegetacijom. Naime, strmije strane obrasle su šumom (pretežno bukovom i hrastovom, a mestimično i četinarskom). Blage padine su pod travnatom vegetacijom, a podnožje pod voćnjacima i njivama, dok su zaravni pretežno sa proplancima.

Na Kosmaju ima i razne divljači od značaja za lovni turizam (zečevi, srne, fazani, jarebice, lisice i prepelice, a nekada davno i vukovi).

 

Property Features

 • bazen
 • dvoriste
 • Etazno grejanje
 • gradjevinsko zemljiste
 • gradska voda
 • Novogradnja
 • parking
 • Spratna
 • Struja
 • terasa
 • uknjizeno
 • useljivo

  Video