Prodaja Plac Zemun Altina, ulica Ugrinovacki put 27. deo, 3 ara, gradsko građevinsko zemljiste, dozvoljena gradnja, asfalt, struja, gradska voda, izrada web sajtova…

Prodaja Plac Zemun Altina

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Altina

Ulica: Ugrinovacki put 27. deo

Povrsina:     3000  m2

Ostalo plac: gradsko građevinsko zemljiste, dozvoljena gradnja

Vrsta placa:  plac

Opis objekta:  uknjizen kao idealni deo

Dodatno:

Telefon, kanalizacija, gradska voda, struja, asphalt

 

Dodatni opis:

Prodaje se plac, gradsko građevinsko zemljište u Zemunu, naselje Altina, ulica Ugrinovacki put 27. deo. Dozvoljena gradnja, idealno za porodicnu kucu ili proizvoljnu halu. Plac je uknjizen kao idealni deo, ograđen, prilaz asfaltnim putem, struja i gradska voda na placu. Na 800 metara od Autoputa za Novi Sad.

 

Kontakt: 0695001125

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Naselje Altina

je prigradsko naselje u Beogradu, koje se nalazi u opštini Zemun. Altina se nalazi u severozapadnom delu uže teritorije Beograda, 11km od centra grada. Graniči se sa naseljima Nova Galenika na severu, Zemun Bačka na istoku, Vojni Put i Plavi Horizonti na jugu, dok se na zapadu proteže u pravcu Zemun Polja. Severna i istočna granica Altine obeležena je oštrim lakat krivinama auto-puta Beograd-Novi Sad i Dobanovačkog puta, zajedno sa Ugrinovačkim i Pazovačkim putem koji prolaze kroz samo naselje.

Karakteristike

Formiranje naselja započeto je ranih devedesetih godina prošlog veka. Samo naselje je na blagom uzvišenju sremske ravnice. Reč „Altina“ u prevodu znači „zlatan turski novac“. U doba Rimljana, na području današnje Altine, bila je „poštanska“ stanica između Sirmijuma i Singidunuma, o čemu svedoče brojni zapisi.

Nakon 2000, započeto je urbanističko uređivanje naselja, asfaltirane su ulice i kroz naselje su puštene dve linije gradskog prevoza, 81 i 81l, koje saobraćaju do Novog Beograda (Pohorska) i linija 707, koja saobraća novom trasom do Zelenog venca. Jedna od karakteristika naselja je da ulice nose nazive po našim i inostranim znamenitim ličnostima, kao što su: Vladika Nikolaj Velimirović, Migel de Servantes, Džesi Ovens, Pavle Vujisić, Mija Aleksić, Danilo Bata Stojković, Ernest Hemingvej, Abebe Bikila…

Novoizgrađena Osnovna škola „Sava Šumanović“ počela je sa radom školske godine 2009/2010, a u izgradnji su i Dom zdravlja i crkva sv. đakona Avakuma.  Dobijena je železnička stanica, koja se koristiti za usluge gradske železnice BG Voz.

Property Features

  • asfalt
  • gradjevinsko zemljiste
  • Kanalizacija
  • telefon
  • Uknjizen
  • Voda

    Video