Prodaja Stan Blok 30, Novi Beograd, ul. Bul. Mihajla Pupina, 44m2, jednosoban, uknjizen, odmah useljiv, svetao, terasa, izrada web sajtova

Prodaja Stan Blok 30

Lokacija: Beograd

Deo grada: Novi Beograd

Mikrolokacija: Blok 30

Ulica: Bulevar Mihajla Pupina

Kvadratura:    44  m2

Struktura:  1.0

Sprat:   16  od:   17

Grejanje: CG

Tip objekta: stara gradnja

Opis objekta:  izvorno stanje, uknjizen.

 

Dodatno:

Klima,  ktv, lift, podrum, telefon, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan na Novom Beogradu, blok 30, ulica Bulevar Mihajla Pupina, uknjižen, 44m2, jednosoban, adaptibilan u jednoiposoban. Odmah useljiv, svetao, komforan, zgrada održavana. Od prostorija ima predsoblje koje je povezano sa dnevnim boravkom, kuhinjom, i kupatilom, iz dnevnog boravka se izlazi na terasu.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Položaj blok 30

Nalazi se na atraktivnoj i veoma povoljnoj lokaciji. Njegov položaj svojim stanovnicima pruža mogućnost brzog i jednostavnog odlaska na bilo koju lokaciju u gradu. Pravougaonog je oblika i severoistočnu granicu čini Bulevar Mihajla Pupina kroz koji prolazi više autobusa GSP-a. Jugozapadnu granicu čini Bulevar Zorana Đinđića kroz koji takođe prolazi linija gradskog saobraćajnog prevoza. Severoistočnu granicu predstavlja Bulevar umetnosti, a jugoistočnu granicu čini ulica Španskih boraca.

O blok 30

U samom bloku 30 nalazi se 37 stambenih zgrada od kojih su većina petospratnice i ima ih tačno 30. Svaka stambena zgrada ima plato sa ukrasnim žardinjerama i klupicama gde se deca i stariji ljudi mogu okupljati po lepom vremenu. U sklopu svake zgrade nalazi se podzemna garaža.

Za sportske aktivnosti postoje tri uređena i renovirana sportska igrališta na kojima se može igrati košarka i fudbal . Takođe postoje i više betonskih igrališta sa toboganima za decu. Za odvijanje kvalitetnijeg života i rada postoje više prehrambenih prodavnica, diskonta, salona lepote, kafića i restorana. Takođe postoje i finansijske institucije poput pošte i banaka. U bloku 30 smeštena je mesna zajednica Dunavski kej.

Izgradnja stan

Izgradnja Blok 30 počela je 1967. godine. Projektant bloka je bio nagrađivani beogradski arhitekta Uroš Martinović 1918-2004. U izgradnji su učestvovala preduzeća Dom,7. juli i Hidrotehnika iz Beograda, kao i Beton iz Novog sada

Naselje je inicijalno bilo zamišljeno kao stambeno naselje visokog standarda, pre 1967. godine. Nakon politički burne 1968. godine projekat je promenjen i pristupilo se izgradnji socijalnog stambenog bloka. Izgradnja bloka je u potpunosti završena 1979. godine.

Okolina

U neposrednoj blizini blok 30 nalazi se veći broj značajnih objekata. Zapadno od njega na svega nekoliko stotina metara, nalazi se Crkva Svetog velikomučenika Dimitrija koja još nije u potpunosti dovršena, ali je otvorena za vernike i vrši se služba. Istočno od bloka nalazi se palata Srbija, prostran objekat oko koga se nalaze brojni parkovi i veoma je privlačan za šetače u letnjim večernjim satima.

Sa južne strane nalazi se Beogradska arena, mesto gde su se odvijali mnogi važni muzički i sportski događaji, između ostalog i finale evropskog prvenstva u košarci 2005. godine. Sa severoistočne strane nalazi se YUBC centar sa većim brojem prodavnica, kafića, restorana i poslovnica iz raznih branši.

Postoje i dva velika savremena tržna centra. Merkator, kojeg deli samo Bulevar umetnosti i Ušće koji se nalazi dve autobuske stanice istočno od bloka. U blizini bloka nalaze se predškolske ustanove, osnovne i srednje škole, Univerzitet Džon Nezbit, kao i Fakultet dramskih umetnosti

Saobraćaj

Do bloka se gradskim prevozom koje obezbeđuje GSP Beograd može stići autobusima:

Property Features

 • Centralno grejanje
 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • odmah useljiv
 • parking
 • podrum
 • stara gradnja
 • Struja
 • telefon
 • terasa
 • Uknjizen
 • useljivo
 • Voda