Prodaja Stan Zemun Dobanovacka, Centar Zemuna, uknjizeno, odmah useljivo, kompletno renoviran, dvostrano orjentisan, terasa, novija gradnja, optimizacija sajtova…

Prodaja Stan Zemun Dobanovacka

Lokacija: Beograd

Deo grada: Zemun

Mikrolokacija: Centar

Ulica: Dobanovacka

Kvadratura:   68 m2

Struktura:  2.5

Sprat:    1  od:  2

Grejanje: inverter klima

Tip objekta: novogradnja

Opis objekta: renoviran, uknjizen, odmah useljiv

Dodatno:

Iverter klima, ktv, podrum, internet, interfon, parking, terasa.

 

Dodatni opis:

Prodaje se stan u Zemunu, Centar, novogradnja, uknjizen, korisne povrsine 64m2, gradjevinska povrsina 68m2, trosoban, od jedne sobe je napravljen garderober, kompletno renoviran, (struja, voda, kupatilo, podovi zamenjeni, stavljen tarket), pvc stolarija sa komarnicima, useljiv, dve terase, dvostrano orjentisan, uknjizen, funkcionalan, svetao, dve inverter klime. Mogucnost kupovina stvari koje se nalaze u stanu sa belom tehnikom, koju su relativno nove i malo koriscene, jako kvalitetne, po ceni od 6.000 evra.  Ublizini stana vrtic, osnovna skola, Zemunski kej, pozoriste, pijaca, posta, Zemunsko setaliste – Kej, gradski prevoz (17, 45, 73, 83, 84, 704, 705, 706, 707).

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Zemun – Centar

Je naseljeno mesto u jugoistočnom delu Srema, na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine.

Prema popisu iz 2011. Zemun je imao 157.367 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 141.997 stanovnika, 2002. bilo je 145.751 stanovnika).

Geografija

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

Ime Zemun

Prvi naziv je bio Taurunum. Najstariji pisani tragovi o današnjem imenu grada datiraju iz XII veka. Nastao je od slovenske reči „zemlin“ i pretpostavlja se da se ime vezuje za zemunice koje su masovno prisutne u vertikalnoj ivici obale Dunava.

Zemunski kej

Smešten na desnoj obali Dunava, u neposrednoj blizini ušća Save u Dunav, Zemun i njegova okolina u celini imaju obeležje nizije. Malo koja tačka prelazi visinu od 100 m nadmorske visine. Prostor zemunske opštine se sastoji od više elemenata reljefa, stepenasto poređanih: aluvijalne ravni Dunava, nešto više lesne terase, još višeg lesnog odseka i najviše lesne zaravni, koji u potpunosti utiču na njegov turistički razvoj.

Radi odbrane od visokih vodostaja reke od 1886. do 1889. godine izgrađena je obaloutvrda i početkom 90-tih godina XIX veka Kej postaje drugo šetalište Zemuna. Kasnije je nivo nasipa povišen i u posleratnom periodu uređivane su obala i zelene površine do nekadašnjeg hotela „Jugoslavija“, a izgradnjom Novog Beograda ona je spojena s levom obalom Save. Na suprotnoj strani Dunava je Banat, a u sredini je Veliko ratno ostrvo. Već nekoliko godina glavu atrakciju na zemunskom keju predstavljaju labudovi, koji su ovde pronašli mirno mesto za život, svakodnevno pozdravljajući posetioce ovog predivnog šetališta.

 

Property Features

 • interfon
 • kablovska
 • Kanalizacija
 • klima
 • Novogradnja
 • odmah useljiv
 • parking
 • podrum
 • Renovirano
 • uknjizeno
 • Voda