Prodaja Zemljiste Barajevo Lisovic, 20.741m2, ogradjeno, put do i oko placa, struja na placu, montazni objekti na betonskim temeljima, izrada web sajtova…

Prodaja Zemljiste Barajevo Lisovic

Lokacija: Barajevo

Mikrolokacija: Lisovic

Povrsina placa: 20.741  m2

Opis objekta:  montazni objekti postavljeni na betonskim temeljima

Dodatno:

Prodaje se zemljiste u Barajevu, Lisovic, povrsine 20.741m2, uknjizeno, gradsko gradjevinsko zemljiste, na placu ima struja, dva bunara prelivna, septicka jama, ogradjen, do i oko placa put (tucanik koji je veoma dobro uradjen), na placu postoje devet montaznih objekata koji su postavljeni na betonske temelje. Plac se koristio za potrebe snimanja zabavnog programa ,,Farma”.

 

Kontakt: 061/650-14-77.

Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508.

Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

 

Barajevo

se nalazi na 30 kilometara južno od cetra Beograda. Ako ga niste posetili svakako bi trebalo da baš tamo organizujete jedan jednodnevni izlet. Možda niste nikad Arazmišljali o ovom predelu. A on nudi toliko izletničkih i sportsko–rekreativnih aktivnosti, kulturno–istorijskih spomenika, sakralnih objekata i ostalog bogatstva istorijskog nasleđa. Ovde možete naći atraktivna lovišta sa raznim vrstama divljači kao što su zečevi, fazani, jarebice, očuvanu prirodu, seoske pejzaže, bistre potoke, guste šume i prelepu prirodu oko jezera koje je bogato ribom, što su uslovi koje mesto treba da ima da bi postalo primamljivo za vikend odmor. Crkvena porta, crkva brvnara, lepi seoski pejsaži, izvori, bunari, česme.

Znamenitost Barajeva

Zovu da ih otkrijete, a tri velika hrasta lužnjaka, inače spomenik prirode, se ponosno uzdižu i “oživljavaju” lepotom i mirisima. Upravo u Barajevu ima dosta mesta koja gostima nude okruženje za kratke izlete. Sa lokalnim specijalitetima i mesta za odmor bez prenoćišta. Barajevo ima i dobru ponudu za mini odmor i uživanje u lepotama prirode. Kulturno-istorijskim atrakcijama, idealne uslove za beg u mirnu seosku idilu. Divljenje slavnim ckrvama i poseta šarmantnim dražesnim selima. Ljubitelji umentnosti, amateri ili profesionalci, slikari i fotografi će uživati u poseti Barajevu. Čije lepote nisu manje lepe nego lepote čuvenih turističkih francukih ili italijanksih regija. A prirodni ambijent može biti inspiracija za najraznovrnija umetnička dela.

Centralna mesta

u turističkoj ponudi Barajeva zauzimaju izletišta Lipovička šuma i jezero Duboki potok, koja zajedno sa livadama i pašnjacima pružaju odlične predele za lov i ribolov, seoski, izletnički i rekreativni turizam. Doživite ovo spokojstvo okoline Beograda, umereno ravničarske, koja se jednim delom, ka Obrenovcu, polako spušta ka Savi, dok se drugim delom uzdiže ka Kosmaju, uokvirena Lipovačkom i Guberevačkom šumom, u čijem centru se, kao biser, nalazi modrozeleno jezero.

U ovakvom predivnom prirodnom okruženju ka Lazarevcu nailazite dalje na mnoge kulturne, istorijske i verske objekte i značajne znamenitosti ovog kraja. Uživajte u sporoj vožnji po uglavnom seoskim sredinama i iskusite mnoge kulturno istorijske atrakcije i neočekivane prizore u okolini Beograda, a možete čuti i priču o misteriji sela Guncati.

U ovako lepom okruženju ne treba da čudi što niču objekti u popunom saglasju sa prirodom. Kao što su farme u kojoj možete nabaviti i videti kako se organski proizvodi voće, povrće, jaja, žitarice, ali i med, pečurke, zimnica, domaća rakija i ostali domaći proizvodi. Tu je i nadaleko čuveno etno domaćinstvo “Zornića kuća” sa restoranom u kome se služe ukusna jela od probranih namirnica, sa je mini zoo vrtom i konacima urađeni od prirodnih materijala. U ponudi Barajeva je i izlet uz pečenje iz furune na drva, ali i domaćinstvo koje se izdaje bez domaćina uz bazen, roštilj i kotlić.

Od značajnih istorijskih spomenika

i kulturno-umetničkih prostora možete videti Crkvu brvnaru u Vraniću iz XVIII veka, staru mehanu u Barajevu, osnovnu školu u Vraniću, Matića kuću, staru zgradu osnovne škole u Boždarevcu, Rimski most i čaršiju u Beljini. Svakako treba pomenuti da je u Velikom Borku kod Barajeva na Veliku Gospojinu 27. avgusta 1805. godine, u kući kneza Sime Markovića održana prva Narodna skupština ustaničke Srbije, na kojoj je ustanovljen Praviteljstvujući sovjet Srpski, prvi organ izvršne vlasti u Srbiji.

Restorani, kafane, kafići, moteli na Ibarskoj magistrali su  poznat po jakom ritmu. Treba doživeti i osetiti drugačiji, ali  uzbudljiv noćni život na obodu grada. Gde odjekuje muzika do ranih jutarnjih sati i igra se na stolovima. Doživećete nezaboravan provod. Ibarska magistrala je poznata ugostiteljska  gde su poznate kafane u Beogradu sa živom muzikom.

Karneval maskiranja u Boždarevcu, Dani Budimira Buce Jovanovića u Guncatima, Noćni turnir Lisović i ostale manifestacije. Često u okviru čuvenog događaja “Barajevu u pohode” će vas pokrenuti i učiniti još prijatnijom posetu ovom kraju. Tu su još Omladinske svečanosti koje se više od tri decenije održavaju, u avgustu, u Velikom Borku. Selo otvorenog srca u Baćevcu, u Vraniću u okviru Sabora Svetog Ilije, 2. avgusta. Organizuje se festival folklora na kome učestvuje veći broj kulturno umetničkih društava i ostale lokalne slave, festivali i događanja.

tekst preuzet sa sajta www.beogradskiizlet.com

Property Features

  • Pomocni objekat
  • Struja
  • telefon
  • uknjizeno
  • Voda