Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/winner/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Dekorisanje uskrsnjih jaja - WinnerNekretnine
Pozovite: +38161-650-14-77

Dekorisanje uskrsnjih jaja. Još uvek samo ubacujete uskršnja jaja u boju? Ovog Uskrsa, unapredite svoja uskršnja jaja ovim različitim tehnikama dekorisanja. Sve ideje su vrlo lake i jeftine, a sve potrepštine možete nabaviti u super marketu i prodavnicama za hobije. izrada web sajtova

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: školska tabla

 

Napišite porukice na jajima uz pomoć ove sjajne ideje: ofarbajte jaja bojom za table i pustite kredu da obavi posao. Ako posle nekog vremena prestane da vam se svidja određena šara ili slika, operite površinu i nacrtajte ponovo.

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Tetovirana jaja

 

Teško je ne zaljubiti se u ova kul nefarbana jaja. Prosto nanesite lažne tetovaže na ljusku jajeta kao što biste to učinili i na svojoj koži. Umesto jaja jarkih boja, dobićete jaja ispečatirana paucima, super herojima itd.

 

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Jaje plava ptica

 

Izložite ove ptičice u malim gnezdima ili na parčetu trave, prvo ofarbajte jaje u plavo i pustite da se sasvim osuši. Isecite krilo sa odštampanog papira (iz hobi prodavnica ili sa neke stare čestitke) i zalepite ga sa strane jajeta. Isecite trougao od žutog kartona, presavijte na ravnom delu i zalepite za jaje. Pustite da se osuši. Crnim markerom nacrtajte oko.

 

 

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Ombre jaja

 

Lako je dobiti ovaj izgled. Spremite boju po uputstvima sa pakovanja i potopite jaja na različita pojedinačna vremena, ostavite ih na kratko za naznake boje, a duže vreme za bogate nijanse.

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Daj mi ime jaje

 

Ova personalizovana jaj su idealna zamena za kartice sa imenima za stolom. Postavite jaje na stranu u posudicu za jaja i umočite u željenu boju, ali ga držite tako da gornja trećina jajeta ostane iznad tečnosti i ostane belo. Pustite da se osuši. Sipajte manju količinu akrilne boje na plastični tanjir ili papir za pečenje. Unočite dršku četkice u boju i dotaknite jaje da biste napravili tačkicu. Nacrtajte tačkice oko belog ovala. Kada se boja osuši , upotrebite stikere sa slovima da ispišete imena ili inicijale.

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Jaja sa ukrasnim selotejpom

 

Iskoristite metalik, pastelni ili selotejp sa šarom na dobar način u ovoj dekoraciji koja ne zahteva bojenje. Iseckajte selotejp u različite oblike i zalepite na površinu jajeta.

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Crno bela jaja

 

 

Sve što vam je potrebno za ovaj monohromatski izgled je crni marker sa tankim vrhom, varijacije pruga i tufni daju svakom jajetu unikatan izgled.

 

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Vezano cveće

 

Za manji nered, zaobiđite farbu. Umesto toga iskoristite kanap da zavežete cveće i začine za jaja. Odlučite se za forziciju, pupoljke ljubičice, ili probajte ruzmarin ili majčinu dušicu za dodatnu mirisnu notu.

 

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskrsnjih jaja: Imresionistička jaja

 

 

Izvadite akrilnu boju da biste isprobali ovaj trend u ukrašavanju jaja. Kratkim potezima četkice, napravite neki osnovni šablon po kuvanom jajetu i pustite da se osuši.

 

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Jaja sa brkovima

 

Dajte krhkim jajima brkove i brade sa ovom idejom. Nacrtajte frckave i uvijene brkove na površinu ljuske za ova frajerska jaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Lenje bele rade jaja

 

 

Lepota ovih jaja leži u tome koliko ih je neverovatno lako napraviti. Obojite jaja u željenu boju i pustite da se potpuno osuše. Zalepite nalepnice i dobro izravnajte prstima. To je to! Nema razloga da koristite samo bele rade, upotrebite i drugo cveće ili bilo koji dizajn koji vam se dopada.

 

 

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Fensi jaja

 

Zalepite neku deblju ukrasnu traku oko obojenog jajeta po ideji, predlažemo da prvo stavite lepak na traku, pa spustite jaje na ivicu i umotate dok traka skroz ne obavije jaje. Osecite višak. Možda ćete morati da dodate malo lepka na isečenu ivicu da bi se zalepila. Ako osečete traku ravno, ne morate da je savijate na kraju.

 

 

 

 

Dekorisanje uskršnjih jaja: Bling bling jaja

 

Za svetleći ukras, napunite staklenu činiju jajima sa šljokičastim tufnama. Obojite jaja u željenu boju i pustite da se potpuno osuše. Radeći na svakoj strani jajeta posebno, istisnite krugove različitih veličina od lepka. Držeći jaje iznad neke posude, pospite ga šljokicama i istresite ostatak (još uvek će biti viška šljokica, ali ne brinite o tome još uvek). Pustite da se jaje osuši i ponovite postupak na drugoj strani. Ostavite ih da se osuše najmanje par sati. Kada se potpuno osuše, uzmite staru četkicu za zube i uklonite višak šljokica. Savet: koristite tanak vrh na bočici lepka da biste isrtali krugove. Ako koristite različite veličine krugova, smanjićete pritisak na sebe da napravite krugove savršene veličine.

 

 

Pegava jaja

 

Mešajte jaja različitih boja i pegica da biste napravili veselu, pegavu kolekciju. Ofarbajte jaja u željenu boju i pustite da se potpuno osuše. Iscedite malo akrilne boje na papir za pečenje. Umočite staru četkicu za zube u boju i skinite višak boje o papir. Držite jaje iznad papira u jednoj ruci, a drugom rukom držite četkicu oko 5 cm udaljenu od jajeta. Prevucite palac preko četkice da biste naprskali jaje. Pustite da se osuši. Da biste stvarno pojednostavili stvari, preskočite bojenje i samo naprskajte pegicama.

 

 

Par savršenih jaja

 

Probajte ovu ideju: za zeku zalepite ružičasti pom-pom na čisto jaje, isecite oblik ušiju od bele pene ili kartona, nanesite lepak na ravni deo uveta i zalepite za vrh jajeta. Kada se potpuno osuši, nacrtajte oči i brkove crnim markerom. Za šargarepu, ofarbajte jaje u narandžasto i ostavite da se potpuno osuši. Isecite 5 parčića trake, svaki dučačak oko 10 cm. Složite tračice, presavijte na pola i tu priheftajte. Makazama uvijte tračice. Stavite lepak na deo koji ste priheftali i zalepite na širi deo jajeta. Upotrebite obični selotejp da tračice držite na mestu dok se lepak ne osuši. Ako koristite karton za zekine uši, presavijte in na delu koji ćete lepiti za bolje prijanjanje, za šargarepu možete koristiti i već napravljene tračice za poklon umesto sečenja i pravljenja sopstvenih.

 

 

Zoologija jaja

 

Napravite slatke i jednostavne životinje od jaja. Za žabu obojite jaje u lajm zelenu boju i ostavite da se potpuno osuši. Isecite veliki polukrug od parčeta zelene pene i dva manja polukruga od bele. Crnim markerom nacrtajte usta i oči pa zalepite za jaje. Koristite običan selotejp da drži sve na svom mestu dok se ne osuši. Za majmuna ofarbajte jaje u svetlo braon i pustite da se osuši. Isecite veliki krug i dva manja polukruga od braon pene. Crnim markerom nacrtajte nos i usta i zalepite za jaje. Oči nacrtajte kada se osuši.

Za prase obojite jaje u roze i pustite da se osuši. Isecite veliki krug i dva mala trougla od roze pene. Crnim markerom nacrtajte nozdrve na velikom krugu pa zalepite sve. Oči nacrtajte kada se sve osuši. Za pile ofarbajte jaje u žuto i pustite da se osuši. Isecite oblik kljuna od narandžaste pene. Crnim markerom nacrtajte dve linije na kljunu i zalepite. Kada se osuši, nacrtajte oči. Savet: kada sečete oblike, neka vam jaja budu pri ruci zbog upoređivanja veličine. Nacrtajte željeni oblik olovkom sa zadnje strane pene ili kartona pre nego što krenete da sečete.

 

 

Lep provod jaja

 

 

Ova slika je savršeno lak način da usrećite svoja Dekorisanje uskršnjih jaja. Ofarbajte jaja u žuto i pustite da se osuše. Nacrtajte lica crnim markerom. Budite slobodni da isprobate i druge emocije, iznad su „o, ne!“,“sreća“ i „hihi“.

 

 

 

 

 

 

Obrisi od tufnica na jajima

 

Dekorisanje uskršnjih jaja Sve što vam je potrebno za ovaj zabavni i šareni dizajn su flomasteri različitih boja. Iscrtajte obris isečenog zabavnog oblika ili lika i koristite flomaster da napravite tufnice oko ivica. Kada sklonite sliku, belo jaje će biti fenomenalan kontrast u odnosu na flomastere. Da bi bila u prazničnom duhu koristite oblike zeka da bi napravili zanimljive dizajne od tufni.

 

 

Obmotana jaja

 

Da biste napravili ova uskršnja jaja sve što vam treba su kanap u boji, lepak i jaje. Koristete drveno jaje da bi mogla da stoje cele godine, ali isto se može uraditi i sa kuvanim jajima. Prekrijte jaje lepkom i uvijte kanap oko njega. Probajte različite boje i razmak između kanapa za kreativan izgled.

 

 

 

 

Perlice jaja

 

Predlažemo da upotrebite perlice za praznični izgled koji nije teško postići. Sve što vam treba su perlice (poželjno u zabavnim uskršnjim bojama), lepak i četkica. Prekrijte jaja gušćim lepkom koristeći četkicu i onda ih pospite perlicama. Studio DIY! Savetuje da koristite kašiku kako biste pritisli perlice jer će u suprotnom spasti.

 

Share This

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.